Montag, März 19, 2007

SIRA BENDE II

Sevgili Mahzun Prenses beni bir oyuna davet etti. Biliyorum oyun yasim coktan gecti, kurallari dogru anlar miyim, oyunu bozar miyim bilmiyorum, fakat madem sira bana geldi, ben de bu sanal dünyada kimleri takip ediyorum yazayim dedim.
MAHZUN PRENSES, herseyden önce tesekkürler beni oyuna davet ettigin icin.
Saniyorum ilk tanismam profilinde Izmir'den uzak oldugu icin mahzun oldugunu okudugumda oldu. Kiyamam bu tatli kiza deyip yazdim iki satir...sonra da müdavimi oldum. Candarli'yi onunla geziyor, balikcilarin sesini onunla dinliyor, Izmir'in hasretini onunla yasiyor oldum.
DAMLANIN GÜNLÜGÜ, blogunun yazari Damla benim ilk göz agrim. Bir sene önce blogumu kurdugumda beni cesaretlendiren ilk yorum ondan gelmisti. O zamandan beri hazirladigi yemeklere, verdigi davetlere ortak oluyor, ev durumlarini, evlilik yildönümünü, yaptigi yolculuklari ilgiyle izliyorum.
MUTFAKTA ZENin yazari sevgili Tijen de ilgiyle izlediklerim arasinda. Bazen yolculuktan haberler salar, bazen cesitli etkinliklerden. Bazen degisik yemekler, otlar, tarifler dener; bazen de mutfakta temizlik yapar, onu buna , bunu suna ekler sasirtir hep beni. Ilgiyle beklerim neler anlatacagini.
NANE-LIMONun yazari sevgili Münevver, benim tatli komsum. Sabahlari mutlaka ugrarim. Her zaman ikram edecegi birseyler vardir mutfaginda. Bir sicak corba, cayin yanina kurabiyeler, kekler ya da öglen yemegine degisik tatlar. Hep temiz, hep sicak, hep güleryüzle karsilar beni.
TUBA'NIN PENCERESINDEN Tuba, beni linklerinize ekler misiniz dedi...ben de ekledim. Hic pisman degilim, sevgiyle izliyorum, yaptiklarini, anlattigi olaylari, gezdigi yerlerin fotograflarini. Bir de hasret cekmemiz daha iyi anlatiyor bizi bize galiba...dogdugumuz yerlerden uzakta kendi dogrularimizi yapma gayreti var bizi baglayan.
DAMAK TADInin meshur Gül'üne de ugramayi severim. Benim cilgin Karadenizlim O! Bir bakarim misafir agirlamistir, sofranin güzelliginden insan yemege kiyamaz, bir bakarim cani birsey yapmak istemez morali bozuktur, bazen de keyfi yerindedir herkese iyi hafta sonlari diler...
GASTRONOT Bahar ile KOMSUDA PISERin yazari Papatya'yi en sona biraktim. Onlar uzun süre sessiz kalsalar da ilgiyle izlediklerim arasindalar. Ayrica sahsen tanisma firsatimiz oldugundan da bu kardeslerin yeri biraz farkli oldu. Cünkü bilgisayardan tanismak, tüm dünya ile irtibata gecmek, bence insanlarin yüz yüze tanismasinin yerini tutamaz.
Birgün hepinizle yakindan tanismak, görüsmek ümidi ile hosca kalin, sevgiyle kalin.
Severek izledigim, tariflerinden faydalandigim pek cok blog var, herkese buradan TESEKKÜRLER.

20 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

sevgili tata,

bizlerde senin blogunu okumaktan, ve de paylastigin tarifleri denemekten buyuk mutluluk duyuyoruz,

yeni paylasimlarla gurusunceye kadar, hosca kal

sevgiyle kal

ML

tata hat gesagt…

Sevgili ML, senin blogun olsaydi hakkinda birseyler yazardim. Fakat seninle ilgili düsüncelerimi zaten biliyorsun.
Sevgiler

Anonym hat gesagt…

Sevgili Tata,yazin cok hosuma gitti.Bilhassa tesekkür ettiklerin arasinda arasinda kuzenim Damla'nin adini da görünce epey hosuma gitti.Berlin'den sevgiler.

tata hat gesagt…

Sevgili Serap, bu oyuna aldanip ta seni izlemiyorum sanma. Fakat sana yorum birakmak herzaman kolay olmuyor, yazdiklarini, tariflerini Damla seni bizimle tanistirdigi günden beri okuyorum.
Sevgiler

Hülya YILMAZ hat gesagt…

Sevgili tata, eskisi gibi fazla blog gezemiyorum. epey bir ara verip uğrayınca da hangi birini okuyacağımı şaşırıyorum.
kızın evlenmiş... ömür boyu mutluluk dilerim ona goncasıyla...
"meydane" denen kumaşı sormuşsun. oralarda var mıdır bilmem. biraz sertce, kendinden hareleri olan bir kumaş. otantik takılarda, otantik örtülerde vb. kullanılıyor.
sevgiler tata'cım...

tata hat gesagt…

Sevgili Hülya, bloglararasi gezinme gercekten cok vakit aliyor, her zaman herkese ugrayamiyor insan. Kizim icin iyi dileklerine de cok tesekkür ederim.
Meydane isimli bir kumas tanimiyorum, fakat takilarin kumas üzerine yapilmasi bana ilginc geldi.
Sevgiler

ZeYNeP hat gesagt…

Hala daha Izmir'demisin?

Ay sonu bende orada olacagim nasipse...


Sevgilerimle.

Zeynep

tata hat gesagt…

Sevgili Zeynep, Izmir'den döneli cok oldu. Fakat yakinda tekrar gitme ihtimalim var.
Sevgiler

Tijen hat gesagt…

Tata'cığım,
Ne güzel bir sürpriz oldu bu! Sağol varol, hep güzellikler yaşa.
Tijen

tata hat gesagt…

Tijen'cigim, yazmistim daha önce seni zevkle izledigimi, neden sürpriz oldu? Sen de sagol!
Sevgiler

Unknown hat gesagt…

Sevgili TaTa;

Sevindim sabah sabah bu tatlı yorumuna. Ben de seni dört gözle izliyor ve kıssadan hisse çıkaran sözlerini çok seviyorum. Sevgilerimle...

tata hat gesagt…

Sevgili Prenses, tatli yorumlarim daima seninle olacak, güzel yazilarini hep bekliyorum.
Sevgiler

munevver hat gesagt…

Tatacığım,yazdığımız günlükler sayesinde tanıştık seninle;ama,kısa zamanda birbirimizin gönlünde de yer aldık sanıyorum.Karşılıklı olan bu duyguyu yaşamamıza vesile olduğun için ben de sana teşekkür ediyor,yanaklarından öpüyorum.Bir gün karşılaşıp,birer fincan çay eşliğinde,sohbet edebilmek dileğiyle...
Nane Limon.

tata hat gesagt…

O da olur Münevver'cigim, hep sanal ikramlarinla mi kalacagim sandin?
Sevgiler

Anonym hat gesagt…

Sevgili Tata'cığım,
Şu anda sayfana girdiğimde arkadaşların ve benim hakkımda yazdığın sıcacık,candan ve samimi sözlerin için gönülden teşekkürler..Beni çok iyi tanımışsın CANIM..Umarım günün birinde bende seni yakından tanımayı ve hoş sohbetini tatmayı çok isterim..
Tekrar tekrar TEŞEKKÜRLER..

Sana ve ailene güzelliklerle dolu bir hafta sonu diliyorum Tata'cım..

Sevgilerin en güzeli sizlerle olsun..Gül

tata hat gesagt…

Sevgili Gül, ben de bu hafta sonu nasil gececek diye düsünüyordum, senin iyi dileklerin geldi. Ben de sana tüm güzellikleri diliyorum, hersey gönlünce olsun.
Sevgiler

Tuba hat gesagt…

Canimsin Tata, iste ben de o seni ilk tanidigim gunden beri zevkle izliyorum. Insallah birgun gercek alemde de tanismamiz kismet olur, hep sevgiyle kal, guzel yurekli arkadasim,

tata hat gesagt…

Sevgili Tuba, benden de Amerika'ya kocaman Öpücükler.
Sevgiler

daimamutfak hat gesagt…

Sevgili tata,Blokta yeniyim emekliyorum.Birçok arkadaşı okumaya calışıyorum.Çalışma hayatı bunu zorlaştırsada,blokta ilerlemeye azmettim.Resim yerleştirmem epey zamanımı aldı onuda başardım.Gezindiğim bloklar arasında beğendiklerimden biride sizin blogunuz oldu.Benide listenize eklerseniz memnun olurum.Sevgilerle.Neriman.

tata hat gesagt…

Hosgeldin Neriman, ne güzel yeni bir arkadasimiz daha oldu.
Güzel tariflerini bekliyoruz.
Sevgiler